22.12.2018

Новогодишња представа „Снежна краљица и Деда Мраз“



Данас су у Народном музеју  Герда и Kај покушавали да пронађу Деда Мраза, како би спречили Снежну краљицу да завлада светом уз вечиту зиму, снег и лед .

Новогодишња представа  за децу  „Снежна краљица и Деда Мраз“, као својевсрни дочек „дечије Нове године“, приређена је данас у еминентној српској културној институцији, за децу запослених у Музеју, као и за малишане чији родитељи раде у Управи за односе с јавношћу Министарства одбране и Медија центру „Одбрана".

Представа „Кофер театра“, испраћена дечијим осмесима и знатижељним погледима, с питањем   - како ће завршити велика потрага за Деда Мразом, још једном је „спојила“ Народни музеј и Медија центар „Одбрана“, који већ годинама успешно сарађују.
 
Осим, већ традиционалних, дечијих дружења, иза две установе је низ изложби, заједнички организованих  у галеријским просторима Дома Војске Србије, које су привукле велику пажњу културне јавности престонице.
 
Добра енергија и прегршт дечијих осмеха с данашњег догађаја, својеврсна су најава да ће дух сарадње две институције, који већ годинама даје сјајне резултате, владати и убудуће, на радост деце, али и културне јавности која помно прати садржаје које им у континуитету нуде Народни музеј и Медија центар „Одбрана“.
 
photoФОТО ГАЛЕРИЈА