31.01.2020

Примопредаја дужности директора Медија центра „Одбрана“



На свечаној примопредаји дужности директора Медија центра „Одбрана“ досадашњи директор, пуковник Стевица Карапанџин, који прелази на нову дужност у Управи за традицију, стандард и ветеране,  предао је дужност потпуковнику Биљани Пашић.

Записник о примопредаји, у присуству запослених у установи, потписао је и начелник Управе за односе са јавношћу пуковник доц. др Михаило Зоговић, који је захвалио досадашњем директору, пуковнику Карапанџину на готово шестогодишњем периоду сарадње и пожелео му успех на новој дужности. 

- Реч је од две сродне управе и природа посла је таква да ћемо остати у свакодневној комуникацији. Очекујем да ћемо заједно реализовати много пројеката и успешно сарађивати са Управом за традицију, стандард и ветеране, поготово са оним делом за који ће бити надлежан пуковник Карапанџин, истакао је у својој поздравној речи начелник Управе за односе с јавношћу. 

Он је успех у раду пожелео потпуковнику Биљани Пашић, која ће обављати функцију директора Медија центра „Одбрана“ и поручио јој да буде истрајна и успешна пред изазовима који, како је истакао, за ову установу нису нимало лаки. 

- Сигуран сам да ћемо имати једну нову енергију и нову иницијативу, што је потпуно природно када долази до промене дужности, а такође очекујем креативност од свих нас, баш као и предан рад, како бисмо одговорили очекивањима оних који су нам указали поверење, истакао је пуковник Зоговић и потврдио да потпуковник Пашић има његово потпуно поверење и подршку у раду. 

Пре потписивања Записника о примопредаји дужности, у својој опроштајној речи пред колективом Медија центра „Одбрана“, пуковник Карапанџин је колегама захвалио на сарадњи и истакао да је, када је пре пет и по година постављен на дужност, врло брзо нашао себе међу њима. 

- Надам се да сте и ви мене нашли међу собом. А сада када одлазим користим прилику да кажем да је медија центар у протеклим годинама, баш како каже наш сарадник Никола Кусовац - искра у камену, и веома сам поносан на изузетна достигнућа и узлете који су постизани у овом колективу. Надам се да ће, као што то увек бива кад неко одлази, иза мене остати много доброг у вашем сећању, а што се тиче мојих искустава из ове зграде, носим само лепе тренутке и одлазим веома задовољан, због резултата, као и због тога с каквим људима сам радио, а то су врхунски професионалци у својим областима – рекао је пуковник и додао да верује да је пуно прилика за сарадњу у будућности, у новим околностима. 

Он је захвалио свим припадницима Медија центар одбрана на сарадњи и потпуковнику Биљани Пашић пожелео много успеха у раду.

Уз речи захвалности пуковницима Зоговићу и Карапанџину, новопостављена директорка Медија центра „Одбрана“, потпуковник Биљана Пашић искористила је прилику да захвали и запосленима који су јој претходних дана упућивали речи подршке.

- У колективу сам од самог формирања Медија центра "Одбрана" и много тога смо заједно прошли и урадили. Нова дужност је за мене посебна част и велика одговорност и нови изазов. Сигурна сам да ћемо заједничким радом успети да решавамо све постављене задатке, у сваком тренутку свесни традиције и усмерени ка будућности. На нама је да ову установу оставимо јачом него што смо је наследили – рекла је потпуковник Биљана Пашић, која је  одлазећем директору пожелела много успеха на новој дужности, уз захвалност за све што је учинио за Медија центар „Одбрана“.