16.11.2012

Избор спортисте године у 2012.



Медија центар „Одбрана“ и ове године организује акцију – Избор најбољег спортисте и спортске екипе Војске Србије.
Задатак жирија неће бити лак, јер је било добрих резултата на домаћим и међународним такмичењима.

Резултати су све бољи, што је резултат повећане пажње према спорту и физичкој култури, како у обуци, тако и у организацији спортског живота.

Подсећамо и оне који прате војни спорт да не забораве да предложе своје фаворите за традиционалну награду. И то ће бити својеврсно признање да њихов труд и учинак нису занемарени.

Жири ће, као и сваке године, пажљиво прегледати све приспеле пријаве и одабрати најбоље у 2012. години. Пехари ће бити уручени на свечаности поводом Дана Медија центра „Одбрана“ – 24. јануара.

Пропозиције су исте као и претходних година.

За назив спортисте године Војске Србије 2012. могу конкурисати официри, подофицири, цивилна лица на служби у Министарству одбране и Војсци, кадети Војне академије, ученици Војне гимназије, професионални војници и добровољци на служењу војног рока.

Исти принципи важе за екипе, чији чланови треба да припадају једној од наведених категорија.

Предлоге могу слати команде, јединице, установе, војне школе и друге образовне институције, спортски савези, клубови и секције.
Ваше предлоге можете слати до 31. децембра 2012. године на адресу: Редакција магазина „Одбрана” (за избор спортисте године), Браће Југовића 19, 11000 Београд.

Овај позив за учешће у акцији избора најбољег спортисте и спортске екипе Војске Србије завршавамо познатим слоганом: Нека победе најбољи!