22.12.2018

Novogodišnja predstava „Snežna kraljica i Deda Mraz“



Danas su u Narodnom muzeju  Gerda i Kaj pokušavali da pronađu Deda Mraza, kako bi sprečili Snežnu kraljicu da zavlada svetom uz večitu zimu, sneg i led .

Novogodišnja predstava  za decu  „Snežna kraljica i Deda Mraz“, kao svojevsrni doček „dečije Nove godine“, priređena je danas u eminentnoj srpskoj kulturnoj instituciji, za decu zaposlenih u Muzeju, kao i za mališane čiji roditelji rade u Upravi za odnose s javnošću Ministarstva odbrane i Medija centru „Odbrana".

Predstava „Kofer teatra“, ispraćena dečijim osmesima i znatiželjnim pogledima, s pitanjem   - kako će završiti velika potraga za Deda Mrazom, još jednom je „spojila“ Narodni muzej i Medija centar „Odbrana“, koji već godinama uspešno sarađuju.
 
Osim, već tradicionalnih, dečijih druženja, iza dve ustanove je niz izložbi, zajednički organizovanih  u galerijskim prostorima Doma Vojske Srbije, koje su privukle veliku pažnju kulturne javnosti prestonice.
 
Dobra energija i pregršt dečijih osmeha s današnjeg događaja, svojevrsna su najava da će duh saradnje dve institucije, koji već godinama daje sjajne rezultate, vladati i ubuduće, na radost dece, ali i kulturne javnosti koja pomno prati sadržaje koje im u kontinuitetu nude Narodni muzej i Medija centar „Odbrana“.
 
photoFOTO GALERIJA