16.11.2012

Izbor sportiste godine u 2012.



Medija centar „Odbrana“ i ove godine organizuje akciju – Izbor najboljeg sportiste i sportske ekipe Vojske Srbije.
Zadatak žirija neće biti lak, jer je bilo dobrih rezultata na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Rezultati su sve bolji, što je rezultat povećane pažnje prema sportu i fizičkoj kulturi, kako u obuci, tako i u organizaciji sportskog života.

Podsećamo i one koji prate vojni sport da ne zaborave da predlože svoje favorite za tradicionalnu nagradu. I to će biti svojevrsno priznanje da njihov trud i učinak nisu zanemareni.

Žiri će, kao i svake godine, pažljivo pregledati sve prispele prijave i odabrati najbolje u 2012. godini. Pehari će biti uručeni na svečanosti povodom Dana Medija centra „Odbrana“ – 24. januara.

Propozicije su iste kao i prethodnih godina.

Za naziv sportiste godine Vojske Srbije 2012. mogu konkurisati oficiri, podoficiri, civilna lica na službi u Ministarstvu odbrane i Vojsci, kadeti Vojne akademije, učenici Vojne gimnazije, profesionalni vojnici i dobrovoljci na služenju vojnog roka.

Isti principi važe za ekipe, čiji članovi treba da pripadaju jednoj od navedenih kategorija.

Predloge mogu slati komande, jedinice, ustanove, vojne škole i druge obrazovne institucije, sportski savezi, klubovi i sekcije.
Vaše predloge možete slati do 31. decembra 2012. godine na adresu: Redakcija magazina „Odbrana” (za izbor sportiste godine), Braće Jugovića 19, 11000 Beograd.

Ovaj poziv za učešće u akciji izbora najboljeg sportiste i sportske ekipe Vojske Srbije završavamo poznatim sloganom: Neka pobede najbolji!